Stjärduon byttes in - då säkrade Chelsea finalplatsen
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Chelsea är klart för FA-cupfinal. De besegrade Londonrivalen Tottenham med 4-2 efter bland annat ett drömmål av Nemanja Matic. Grattis till deras seger hoppas att de kommer att kunna återigen slå på segerns Billiga fotbollströjor.

Antonio Conte valde att sätta stjärnorna Eden Hazard och Diego Costa på bänken, men trots det var det Chelsea som tog ledningen i detta London-derby. Scenen att se Chelsea matchtröja är på segerns vägnar. Antonio Conte gick inför matchen ut och meddelade att Nathan Ake förtjänat en startplats och att den unge holländaren därmed skulle ta Gary Cahills plats i försvaret.

I den 61:a minuten hoppade duon in och i den 75:e minuten gjorde Hazard det så viktiga 3-2-målet. Du vill fira segern med dem, då kan du välja din Eden Hazard tröja på vår hemsida.